Kukkamessut ja Minifarmi yhdistyvät

Minifarmi ja Kukkamessut yhdessä – entistä ehompana ja suurempana

Uudenkaupungin kesänalkua julistetaan tänä vuonna todellisilla suurmessuilla. Puutarha-alan valtakunnalliset Kukkamessut ja viime syksyn uutuus Minifarmi -maaseutumessut lyövät kättä. Laaja tapahtumakokonaisuus järjestetään 23.- 24.5.2015.

Aihepiireiltään tapahtumat täydentävät hienosti toisiaan ja järjestely palvelee niin asiakasta kuin näytteilleasettajaakin. Pystymme nyt tarjoamaan laajemman kokonaisuuden ja näyttävät puitteet, toteaa Jarno Ihala, tapahtuman pääkoordinaattori. Ja mikä parasta – kaikki samalla lipulla. Tapahtumarypäs nousee Minifarmista tutulle paikalle jäähallin ympäristöön ja Kukkamessuista tutulle ajankohdalle kevääseen.

Suurmessut yhdistävät parhaat palat kummastakin tapahtumasta

Lomarakentamisen alueelta löytyvät rakentamisen ja sisustamisen tuotteet ja palvelut. Pienet ja vähän isommatkin koneet pihoilta maatiloille esittäytyvät niin tavalliselle kuluttajalle kuin ammatilaisellekin. Minifarmin kohokohta on lapsiperheiden suosikki – Farmi – eläimineen, vanhoine koneineen, perinteineen ja kädentaitoineen.

Kukkamessujen alueelta löytyvät ihanat kukat ja taimet sekä muut kasvit puutarhaan ja parvekkeelle.Kukkamessujen vuoden erityisteema: Tarhani on linnani, kuvastaa tämän hetken tarvetta luoda puutarhasta juuri omaa elämäntapaa korostava kokonaisuus – helppohoitoinen ja samalla hyödyllinen. Yksi tuo metsän parvekkeelle, toinen panostaa yrtteihin, kolmas hakee tuoksuja ja tunteita.

Jyvästä jemmariin – jokaiselle jotakin

Kohderyhmät perheiden pienimmästä versosta aina alan ammattilaisiin pääsevät kompaktin tapahtumaryppään avulla viihtymään, mutta myös tekemään kauppaa ja tutustumaan toimijoihin ja tarjontaan. Laajentumista haetaan kaikkiin suuntiin, niin laadussa kuin määrässäkin. Oikeaa tunnelmaan päästään niillä ihka oikeilla maatilan eläimillä, tuoksuvilla puutarhan kukilla ja pörisevillä vempeleillä. Tänä vuonna tarjolla on myös entistä enemmän asiaa ammattilaistenkin näkökulmasta. Kasvu-uraa haetaan myös yleisömäärässä sekä näytteilleasettajien ja toimijoiden luvuissa.

Haluamme tarjota koko perheelle elämyksen, monipuolista ohjelmaa ja tuoda maaseudun rentoa fiilistä kaupunkiympäristöön, kiteyttää Ihala ja muistuttaa, että maasetumessut ovat oiva kohde myös yhdistysten kevätretkelle. Merellinen ja sympaattinen Uusikaupunki luo ihastuttavat puitteet onnistuneelle päivälle tai vaikka vauhdikkalle viikonvaihteelle.

Comments are closed.