Messujen ohjelmakattaus julkaistu

Messuhallin päälavan ja sekä farmialueen ohjelma on julkaistu! 

Lauantaina ja sunnuntaina luvassa mielenkiintoisia luentoja.

Päälavalle luennoimaan mm. saapuu lauantaina 20.5 Biologi ja mehiläistarhaaja Leena Lehtomaa. Aiheena on mehiläiset puutarhassa.

Voiko mehiläispesä olla ihan pihapiirissä ja riittääkö kotipuutarhassa mehiläisille riittävästi laitumia? Entä aiheutuuko mehiläisistä vaaraa ja mitä jos parvi asettuu naapurin omenapuuhun?Tule kuuntelemaan tarhaajan havaintoja luonnonmukaisen pihapiirin ääreltä ja opit samalla kuinka tärkeitä pölyttäjät ovat maailman ruoantuotannolle.

Rantapartudein Tero Almi kertoo helpot vinkit ruovikon hävitykseen ja miten ruokoa voi hyötykäyttää. Nämä luennot kuunneltavissa lauantaina 20.5 messuhallin päälavalla.

Sunnuntaina 21.5 Maisemasuunnittelija Tiina Kortelainen kertoo mitä terassin suunnittelussa ja toteuksessa kannattaa ottaa huomioon.

Terassielämää -luennolla kerrotaan, mitä terassin suunnittelussa ja toteutuksessa
kannattaa ottaa huomioon. Käydään läpi, miten mitoittaa terassi niin käytettävissä olevaan tilaan kuin todelliseen käyttötarpeeseenkin. Neuvotaan muotokielessä ja turvallisuudessa sekä kerrataan lupa-asiat. Käsitellään eri materiaalivaihtoehtojen – myös muiden kuin kestopuun – valintaa, ominaisuuksia ja hoitoa.

Koko ohjelman näet aikatauluineen ohjelma sivulta.

Comments are closed.