Minifarmi & Kukkamessut starttaa Uudenkaupungin tapahtumakesän

Perinteikäs ja hyväntuulinen ulkoilmatapahtuma Kukkamessut lyöttäytyi viime keväänä yhteen toisen mainion koko perheen tapahtuman, Minifarmin kanssa. Yhteinen, molemmille tapahtumille tarpeeksi suuri tila löytyi Uudenkaupungin jäähallin ympäristöstä ja samassa miljöössä jatketaan tänäkin vuonna, tosin muutamia muutoksia on luvassa. Keväinen superviikonloppu keräsi viime vuonna messukävijöitä noin 8500, tänä vuonna tavoitellaan jo viisinumeroisia lukuja.

Tapahtuman pääkoordinaattori Jarno Ihala kertoo, että viime keväänä Kivimäen kentällä ollut Kukkamessu-osasto sijoitetaan paraatipaikalle jäähallin parkkialueelle ja se toivottaakin kävijät tervetulleiksi heti pääportista alueelle sisään astuttaessa. Puutarhapuolesta rakennetaan aiempaa näyttävämpi ja laajempi kokonaisuus, jossa on tarjolla varmasti jokaiselle jotakin.

Messuhallina toimiva jäähalli kätkee sisäänsä rutkasti uutta, kuten sisustusalan toimijoita ja yrittäjiä sekä viime vuoden tapaan esiintymisiä ja ohjelmaa. Kulku farmialueelle tullaan ohjaamaan jäähallin läpi, jolloin jokainen messukävijä saa vierailustaan irti mahdollisimman paljon.

Lomarakentaminen sekä monenlaiset koneet ja masiinat ovat esittelyssä jälleen jäähallin takakentällä. Monipuolista asiaa on tarjolla runsaasti puutarhaharrastajille sekä myös ammattilaisille. Yläkentän Farmi-alueella pääsee totutusti tapaamaan maatilan eläimiä hevosista minipossuihin ja kaneista alpakoihin. Farmi-puoleen panostetaan tänä vuonna erityisen paljon ja tarjontaa lapsiperheille tulee olemaan vielä aiempaakin enemmän mm. erilaisten näytösten ja monenlaisen puuhailun muodossa.

Kaksipäiväinen Minifarmi & Kukkamessut järjestetään Uudessakaupungissa tänä vuonna 21.-22.5. Näytteilleasettajapaikkojen myynti on käynnissä parhaillaan, varaukset ja yhteydenotot info@minifarmi.fi tai 040 706 4000. Myös ryhmävaraukset ja -tiedustelut em. yhteystietoihin. Lisätietoa tapahtumasta löydät sivulta www.minifarmi.fi.

Comments are closed.