Minifarmi & Kukkamessut valloittaa Uudessakaupungissa viikonloppuna

Iloinen koko perheen messutapahtuma Minifarmi & Kukkamessut houkuttelee jälleen tuhansia kävijöitä Uuteenkaupunkiin tulevana viikonloppuna. Tapahtumassa on tänä vuonna ennätysmäärä näytteilleasettajia, katsottavaa, koettavaa ja puuhattavaa. Tapahtuman teemoina ovat tuttuun tapaan lomarakentaminen, puutarha, koneet ja laitteet, sisustaminen ja vapaa-aika sekä farmialue suloisine eläimineen.

Olemme saaneet tänä vuonna mukaan huikean määrän eri alojen toimijoita ja messuilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Puutarhapuoli on siirtynyt paraatipaikalle jäähallin parkkialueelle ja avautuu heti pääportista sisään astuessa, valottaa tapahtuman pääkoordinaattori Jarno Ihala.

Yli kahdensadan näytteilleasettajan joukossa on runsaasti valikoimaa ja erityisesti teemoista on kasvanut lomarakentaminen. Messuhallissa on tarjolla ideoita myös loma-asuntojen ja kotien sisustamiseen ja remontointiin liittyen. Messuhallin ohjelmalavalla on tietoiskuja puutarhanhoitoon liittyen molempina messupäivinä, sunnuntaina luennoimassa on muutaman vuoden takaisesta Pioni-ohjelmasta tuttu Eija Keckman (ent. Klaucke).

Farmialueella on perinteisesti ohjelmassa erilaisia eläinnäytöksiä ja uutuutena hauskat estekanikisat, Ihala kertoo.

Ohjelmantäyteinen messuviikonloppu tarjoaa monenlaista puuhaa myös perheen pienimmille. Traktoripuistossa pääsee kokeilemaan kaivamista ihan oikealla kaivinkoneella ja voi kokeilla istahtaa traktorin rattiin ja alueelle rakentuu myös pienimuotoinen maastoautosafari.

Lapset pääsevät myös nikkaroimaan ja tietysti kokeilemaan ratsastusta, niin oikeiden eläinten kuin sunnuntaina keppihevostenkin kanssa, Ihala luettelee.

Minifarmi & Kukkamessut järjestetään tulevana viikonloppuna 21.-22.5. Uudessakaupungissa, jäähallin ympäristössä. Lippuja saa portilta ja ennakkoon niitä myy Uudenkaupungin matkailutoimisto, Rauhankatu 10. Lisätietoja tapahtumasta löydät sivulta minifarmi.fi.

DCIM100GOPRO

 

Comments are closed.